Tuesday 8 January 2013

Κάνε ένα ΔΩΡΟ στην επιχείρησή σου! Μια διαφήμιση που θα την δουν εκατομμύρια μάτια! Δες πιο κάτω πως...

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ 60€, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 48€!
Μια νέα επιλογή προστίθεται για τους διαφημιζόμενους στο ρολόι του Clockular στο tromaktiko που θέλουν να προωθήσουν την εποχιακή καμπάνια τους ή να τεστάρουν την...
αποδοτικότητα μιας διαφήμισης στο μεγαλύτερο blog της Ευρώπης: To μηνιαίο πακέτο αγοράς χρόνου!

Μηνιαίο πακέτο: Με minimum αγοράς χρόνου τα 2 λεπτά στα 48€ , ο διαφημιζόμενος θα εμφανίζεται καθημερινά για έναν μήνα.

Ετήσιο πακέτο : Με minimum αγοράς χρόνου τα 30" στα 60€ , ο διαφημιζόμενος θα εμφανίζεται καθημερινά για ένα ολόκληρο έτος.

Τι χρειάζεται για να διαφημιστείτε στο ρολόι: Το link σας, ένα όνομα και ένα banner (220 X 150) , στην κατασκευή του οποίου μπορούμε να βοηθήσουμε αρκεί να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσα απ'τη φόρμα επικοινωνίας μας εδώ

Επιλογές πληρωμής: Είτε μέσω Paypal απ΄το αυτόματο σύστημα πληρωμών εδώ, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ( επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ )

Eλεγχος αποδοτικότητας: Μπορείτε να ελέγχετε την αποδοση της διαφήμισης σας από τον τομέα "διαφημιζόμενοι" στο widget, παρατηρώντας τα τικς (επιτυγχημένα κλικς στο banner σας) και την δημοτικότητα σας. Υπολογίζοντας το CPC με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για μια πραγματική διαφημιστική ευκαιρία αν συνυπολογίσετε ότι θα εμφανίζεστε στην κορυφή του κορυφαίου blog της Ευρώπης.

Πόσο συχνα θα εμφανίζομαι: Εξαρτάται απ'τον αριθμό των διαφημιζομένων καθώς η εμφάνιση τους είναι κυκλική, συνεχής και επαναλαμβανόμενη. Θα παραθέσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει απόλυτα κατανοητό: :Eστω ότι ο Α διαφημιζόμενος αγοράζει 60" και ήδη υπάρχουν στο ρολόι ο Β (30") και ο Γ (120").
Η εμφάνιση κατα σειρά (η οποία αλλάζει καθημερινά για να παίζουν όλοι σε όλες τις ώρες), έστω οτί είναι Α - Γ - Β . Θα εμφανίζονται λοιπόν συνεχόμενα μέσα στη μέρα με αυτή τη σειρά (Α-Γ-Β-Α-Γ-Β...) και πάλι απ'την αρχή. ΜΟΝΟ σε περίπτωση που κάποια στιγμή "γεμίσουν" και οι 24 ώρες στο ρολόι, ο διαφημιζόμενος Α θα εμφανίζεται για 60" κάθε μέρα.Μέχρι τότε οι εμφανίσεις του θα είναι πολλαπλές, στο συγκεκριμένο παράδειγμα κάθε 2,5 λεπτά.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την διαφήμιση στο ρολόι του tromaktiko εδώ




Γιατί το ρολόι του tro-ma-ktiko;
Γιατί είναι το μοναδικό ρολόι στον κόσμο που αγοράζεις όσο θέλεις από τη…στιγμή της ημέρας! Γιατί είναι πρωτότυπο και μοναδικό στο Παγκόσμιο διαδίκτυο. Γιατί το ανακάλυψαν και υλοποίησαν δύο νέα άνεργα παιδιά από την Ελλάδα. Και κυρίως γιατί μπορείτε να επιλέξετε το μπάτζετ που θα χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με τα δευτερόλεπτα που επιθυμείτε να εμφανίζεστε καθημερινά και για όλο το χρόνο.

Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο ρολόι;
Με κόστος ΜΟΝΟ 2€ το δευτερόλεπτο για έναν ολόκληρο χρόνο, μπορείτε να προβάλλεται ότι θέλετε μέσα από το ρολόι του tro-ma-ktiko! Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μπορείτε να αγοράσετε είναι 30, δηλαδή 60€. Ο ανώτερος χρόνος που μπορείτε να αγοράσετε στο ρολόι του tro-ma-ktiko είναι 1 ώρα, δηλαδή 60 λεπτά. Αν σκεφτείτε ότι με τέτοια ποσά θα εμφανίζεστε για όλο τον χρόνο σε ένα blog υψηλής επισκεψιμότητας, είναι πραγματική διαφημιστική ευκαιρία.

Κάθε πότε θα εμφανίζομαι;
Κάθε μέρα! Για έναν ολόκληρο χρόνο, μέσα από το μεγαλύτερο blog της Ευρώπης! Σε διαφορετικούς χρόνους κάθε φορά για να σας δουν ακόμα περισσότεροι αναγνώστες! Για παράδειγμα αν κάποιος αγοράσει 1΄ λεπτό θα εμφανίζεται για ένα λεπτό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθημερινά. Επειδή όμως οι διαφημιζόμενοι εμφανίζονται κατά σειρά και επαναλαμβανόμενα οι εμφανίσεις μέχρι να γεμίσει το ρολόι θα είναι πολύ περισσότερες, σχεδόν συνεχείς. Άρα συμφέρει κάποιον να μπει στο ρολόι το συντομότερο δυνατόν, για να εκμεταλλευτεί τον "ελεύθερο" χρόνο.


No comments:

Post a Comment